Meny
Meny

Digit utendørs vegglampe 3W LED 2700K Antrasitt

3W
1426,-
Inkl mva.
Digit utendørs vegglampe 3W LED 2700K Antrasitt is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 27899/03/29
Produktbeskrivelse
Digit utendørs vegglampe er en moderne lampe for belysning av husnummer. Lampen er i antrasittfarget aluminium. Lampens innside og underside belyses av integrert LED. For å danne husnummer benyttes svarte silikondeksler som festes i et rutemønster på 11 x 7 på innsiden av lampen.

Merk at lampen kun er for fast montering. Integrert LED-belysning.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Høyde: 20 cm
Bredde: 15 cm
Fremspring: 3,6 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 193 Lumen
Forventet levetid: 30 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Nei
Materiale: Aluminium / Herdet glass
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.