Meny
Meny

Carbony takpendel, 10W LED, diameter 60 cm, dimbar, Sort

5W
5897,-
Inkl mva.
Carbony takpendel, 10W LED, diameter 60 cm, dimbar, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 20414/61/30
Vi har flere modeller i Carbony-serien. Her finner du Carbony fra Lucide
Produktbeskrivelse
Carbony taklampe er en moderne lampe med et futurisk design. I lampens senter sitter en smal lyssøyle med integrert LED-belysning på hele 1200 Lumen som gir god opplysning av rommet. Lampeskjermen er i sortlakkert karbon. Tekstiltrukket ledning.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Integrert LED-belysning.
Mål: Høyde: 60 cm
Diameter: 60 cm
Lengde ledning (max): 130 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 1200 Lumen
Vekt: 1,3 kilo
Materiale: Karbon / Metall / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.