Meny
Meny

Carbony gulvlampe LED 5W 2700K, Sort

5W
7153,-
Inkl mva.
Carbony gulvlampe LED 5W 2700K, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 20714/05/30
Vi har flere modeller i Carbony-serien. Her finner du Carbony fra Lucide
Produktbeskrivelse
Carbony gulvlampe er en moderne lampe med et futurisk design. I lampens senter sitter en smal lyssøyle med integrert LED-belysning på 630 Lumen som gir kraftig lys. Lampeskjermen er i karbon. Tekstiltrukket ledning.

Fotbryter på ledning. Integrert LED-belysning.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 150 cm
Diameter: 50 cm
Lengde ledning: 360 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 630 Lumen
Forventet levetid: 25 000 timer     Mer informasjon >>
Materiale: Karbon / Metall / Tekstiltrukket ledning
Annet: Fotbryter på ledningen
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.