Meny
Meny

Cactus bordlampe for batteri, høyde 33 cm, 2W LED IP44

2W
1012,-
Inkl mva.
Cactus bordlampe for batteri, høyde 33 cm, 2W LED IP44 is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 13813/02/31
Vi har flere modeller i Cactus-serien. Her finner du Cactus fra Lucide
Produktbeskrivelse
Cactus ladbar bordlampe. Lampen er laget av hvit plast og kan brukes både innendørs og utendørs. Den integrerte LED-belysningen kan dimmes og har en varighet på inntil syv timer på full styrke før den må lades.

Leveres med USB-lader.
Mål: Høyde: 33 cm
Diameter: 22,7 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 90 Lumen
Forventet levetid: 15 000 timer     Mer informasjon >>
Vekt: 0,65 kilo
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.