Meny
Meny

Aiden skrivebordslampe med USB-utgang, 5W LED 3000K 400lm

5W
1056,-
Inkl mva.
Aiden skrivebordslampe med USB-utgang, 5W LED 3000K 400lm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 18672/05/36
Produktbeskrivelse
Aiden er en moderne og flerfunksjonell skrivebordslampe. Lampen har fleksibel lesearm med USB-uttak for opplading av smarttelefon eller nettbrett. Lesearmen kan trekkes ut av basen, og blir dermed til en klemmelampe. På klemmen sitter touch-bryteren som aktiverer lampen og dimmer i tre steg.

Touch-dimmer på lampen. USB-utgang. Integrert LED-belysning.
Mål: Høyde (max): 59,5 cm
Fot: 18 x 18 cm
Lengde lampehode: 17,8 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 400 Lumen
Forventet levetid: 15 000 timer     Mer informasjon >>
Vekt: 1,1 kg
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.