Meny
Meny

Megaphone takpendel, diameter 23 cm

11W
1990,-
Inkl mva.
Megaphone takpendel, diameter 23 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E05 751334-H
Produktbeskrivelse
Megafon er en enkel tolkning av formen på en megafon, oversatt til en minimalistisk takpendellampe som passer de fleste formål og innstillinger. Navnet megafon viser til likheter i den ikoniske form så vel som i funksjon: Akkurat som en megafon brukes til å informere og opplyse en folkemengde, dirigerer megafon lampelys der det trengs.

Leveres inklusive 9W LED-pære på 2800 Kelvin.

Sort lampe har sort ledning mens den hvite lampen leveres med hvit ledning.
Mål: Diameter: 23 cm
Lengde fra tak (max): 300 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall / Tekstiltrukket kabel
Produsent
Halo Design

Halo Design har eksistert siden 1994, og har siden den gang fokusert på å skape flotte danske designlamper til en overkommelig pris. Halo Tech Design benytter materialer av høy kvalitet i produksjonen av sine lamper, og stiller strenge krav til sine leverandører for å opprettholde kvaliteten lampene deres er kjent for.

Designer

Peter Johansen

Peter Johansen

Møbeldesigner Peter Johansen er utdannet ved Det Kongelige Danske Academy of Fine Arts, School of Design. Hans studio har skapt design for en rekke selskaper, inkludert Ligne Roset, Normann Copenhagen og HAY, og Peter Johansen har mottatt flere stipender for sitt arbeid. Med en norsk far og en svensk mor, er Peter Johansen en ekte skandinav i kjøtt og ånd med et moderne designuttrykk som alltid søker kjernen i en gitt oppgave og oversetter den til en moderne kontekst.