Meny
Meny

Marina Flatline Pir, med bevegelsessensor, høyde 20 cm

10W
669,-
Inkl mva.
Marina Flatline Pir, med bevegelsessensor, høyde 20 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 46831001-H
Vi har flere modeller i Marina Flatline-serien. Her finner du Marina Flatline fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Marina Flatline er en vegglampe i aluminium og polykarbonat fra Norlux. Lampen har den nyeste LED teknologien samt bevegelsessensor.

Designer Kaare Bækgaard fant inspirasjon til Marina Flatline vegglampen i maritime miljø hvor naturkreftene krever at lys er godt beskyttet.

Lampen kan ikke dimmes.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Høyde: 20 cm
Bredde: 13,5 cm
Fremspring: 18 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Lysstyrke: 750 Lumen
Forventet levetid: 25 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Nei
Materiale: Aluminium/polykarbonat
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.