Meny
Meny

Manhattan 2 gulvlampe, høyde 160 cm, 38W LED med dimmer

38W
Pris fra: 7400,-
Inkl mva.
Manhattan 2 gulvlampe, høyde 160 cm, 38W LED med dimmer is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

EikEik
Valnøttfarget bøkValnøttfarget bøk

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E85 6482174-H
Vi har flere modeller i Manhattan-serien. Her finner du Manhattan fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Manhattan 2 gulvlampe har integrert LED med mye lys fordelt på to søyler. Touchdimmer er plassert på toppen av den laveste søylen. Denne lampen er en del av en serie lamper i tre.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Skylinen i New York City ved solnedgang inspirerte designeren til å skape denne ekstraordinære lampen. Dens belysningsfunksjon blir sekundær, da Manhattan-lampen først og fremst er et originalt interiørdesign, som skaper en koselig stemning. Dens enkle form, som består av massive trebjelker fremhevet med LED-moduler, vil imponere og overraske deg med sin pittoreske belysning. En moderne touch dimmerbryter, som er integrert med lampen, lar deg kontrollere lysintensiteten.

SPOT Light er en forløper i bruk av LED-teknologi i trearmaturer. LED har høy effektfaktor og er energibesparende. Våre LED-moduler er preget av høyeste kvalitet, noe som bekreftes med 5 års garanti.

Folk er avhengige av at skogene skal leve.
Skogen filtrerer vannet vi drikker og luften vi puster. Det er avgjørende at vi kan møte våre nåværende behov for skogsprodukter uten å ødelegge helsen til verdens skoger for fremtidige generasjoner. SPOT Light tilhører de svært få lysprodusentene i Europa som er FSC®-sertifisert. Dette gir en garanti for at treverket som benyttes er lovlig og kommer fra bærekraftig skogbruk. Ved å velge produkter med FSC-merket bidrar du til beskyttelse av skogens økosystemer.
Betjening Med dimmer
Mål: Høyde: 160,5 cm
Bredde: 28 cm
Dybde: 23 cm
Lengde ledning: 200 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 3500 Lumen
Forventet levetid: 30 000 t / 70% restlys     Mer informasjon >>
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.