Meny
Meny

Maggio takpendel, dimbar 17W LED, diameter 50 cm

17W
Pris fra: 15469,-
Inkl mva.
Maggio takpendel, dimbar 17W LED, diameter 50 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BronseBronse
HvitHvit

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 162001-C-H
Produktbeskrivelse
Magisk lampe fra Studio Italia Design med et lysbilde som minner om refleksjoner fra solen i en skog. Lampen kombinerer direkte og indirekte lys for å skape denne effekten, samt utskjæringer på selve lampen. Rammen er laget i metall mens skjermblenderen er i polykarbonat.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.
Mål: Diameter: 50 cm
Høyde: 20 cm
Diameter takfeste: 17,5 cm
Lengde (max): 250 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 1700 Lumen
Kan dimmes? Ja
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: