Meny
Meny

Lystau 45 meter (med startsett) 3W LED pr meter

4163,-
Inkl mva.
Lystau 45 meter (med startsett) 3W LED pr meter is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

Blått lysBlått lys
Kaldhvitt lysKaldhvitt lys
Rødt lysRødt lys
Varmhvitt lysVarmhvitt lys

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E62 565-01-H
Produktbeskrivelse
Dette lystauet finnes i mange farger. Velg ønsket farge øverst på siden. Leveres på 45 meters rull.

Du kan kutte til ønsket lengde, slik at du kan tilpasse lengden til ditt behov. Under tilbehøret finner du koblinger som gir deg stor fleksibilitet. Du kan da legge ut lystauet i flere retninger, men fra ett startpunkt. Dersom lystauet kuttes må det settes på en endekapsling. Monteres ved å benytte kroker eller klips for mer permanent tilkobling.

Hvis lystauet skal benyttes inne kan ledningen klippes av og erstattes med et hvitt startsett for innendørs bruk, som finnes under tilbehør lenger ned på siden.
Mål: Lengde: 45 meter
Avstand mellom lyspunktene: 2,5 cm
Lengde ledning: 180 cm
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.