Meny
Meny

[2] Utvidelse System Decor - Lysslynge 500 cm, LED (x50), Sort kabel, Varmhvit

X50
200,-
Inkl mva.
[2] Utvidelse System Decor - Lysslynge 500 cm, LED (x50), Sort kabel, Varmhvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E62 495-27
Vi har flere modeller i System Decor-serien. Her finner du System Decor fra Star Trading
Produktbeskrivelse
Denne lysslyngen er 500 cm lang og en del av System decor. Lyspunktene er plassert med 10 cm mellomrom. Dette er en utvidelse, som ikke kan benyttes alene.

Om du ikke allerede har et startsett eller en start-trafo, finner du nødvendig trafo under tilbehør nederst på siden. Lysslyngen er med sort ledning.

For montering i takrenner kan du benytte krokene du finner under tilbehør nederst på denne siden.

Systemet har 2 typer startsett: Med lysslynge eller uten. Settet med lysslynge bruker en 7,2VA transformator, og tåler samlet 500 lyspunkter, mens startsettet uten slynge bruker en 14,4VA transformator og tåler 1000 lyspunkter.
Mål: Lengde: 500 cm
Avstand mellom lyspunkter: 10 cm
Farge på lyset Varmhvit
Forventet levetid: 10 000 timer     Mer informasjon >>
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.