Meny
Meny

Luxoria taklampe, diameter 25 cm

28W
X3
2582,-
Inkl mva.
Luxoria taklampe, diameter 25 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E85 9018328
Vi har flere modeller i Luxoria-serien. Her finner du Luxoria fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Luxoria er en taklampe med en diameter på 25 cm og takfeste i krom. Lampen har tre lyspunkter fordelt på innsiden av prismene. Det gir en flott effekt ut i rommet.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer, ved bruk av dimbare pærer.

Alle elsker lamper som glitrer. Luxoria-serien har et bredt utvalg av takmonterte taklamper, pendellamper samt vegglamper som dekorerer ethvert rom, akkurat som eksklusive smykker. Kjeder av krystaller som henger over hodene våre vil glitre vakkert i mange farger etter kontakt med solens stråler. Dette legger litt magi til interiøret. Eleganse, klassisk stil og avantgarde i ett.
Mål: Diameter: 25 cm
Høyde: 26,5 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.