Meny
Meny

Lissabon duo vegglampe

9W
X2
369,-
Inkl mva.
Lissabon duo vegglampe is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 8 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 74790033
Vi har flere modeller i Lissabon-serien. Her finner du Lissabon fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Vegglampe for fast montering, leveres uten ledning og bryter. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer, såfremt pærene er dimbare.

Lyspærer medfølger ikke.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Bredde: 38 cm
Diameter skjerm: 7 cm
Materiale: Børstet stål / Glass
Tilleggsinformasjon
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.