Meny
Meny

Linus Sidelong 3 taklampe, 27W LED 3000K 2520lm

27W
Pris fra: 4550,-
Inkl mva.
Linus Sidelong 3 taklampe, 27W LED 3000K 2520lm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BjørkBjørk
EikEik
HvitHvit
Valnøttfarget bøkValnøttfarget bøk

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E85 2241374-H
Vi har flere modeller i Linus-serien. Her finner du Linus fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Linus Sidelong er en taklampe med integrert LED med opal avdekning. Lampen har tre armer og gir et fint varmhvitt lys på 3000 Kelvin. Linus finnes i ulike tresorter.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

SPOT Light er en forløper i bruk av LED-teknologi i trearmaturer. LED har høy effektfaktor og er energibesparende. Våre LED-moduler er preget av høyeste kvalitet, noe som bekreftes med 5 års garanti.

Folk er avhengige av at skogene skal leve.
Skogen filtrerer vannet vi drikker og luften vi puster. Det er avgjørende at vi kan møte våre nåværende behov for skogsprodukter uten å ødelegge helsen til verdens skoger for fremtidige generasjoner. SPOT Light tilhører de svært få lysprodusentene i Europa som er FSC®-sertifisert. Dette gir en garanti for at treverket som benyttes er lovlig og kommer fra bærekraftig skogbruk. Ved å velge produkter med FSC-merket bidrar du til beskyttelse av skogens økosystemer.
Mål: Bredde: 19 x 84,5 cm
Takfeste: 15,5 x 19 cm
Høyde: 6,5 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 2520 Lumen
Forventet levetid: 30 000 t / 70% restlys     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Nei
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.