Meny
Meny

Link Strømskinne 230V, med starttilkobling, Sort

690W
Pris fra: 282,-
Inkl mva.
Link Strømskinne 230V, med starttilkobling, Sort is available for purchase in increments of 1

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 79079903-H
Vi har flere modeller i Link-serien. Her finner du Link fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Link strømskinne, 1-fas, 230V i sort utførelse. Skinnene kan enkelt skjøtes eller kappes til ønsket lengde. Leveres med strømtilkobling i enden av skinnen som bygger 6,5 cm. Link har tilkobling, venstre.

Velg lengde på skinnen for leveringstid.

Se tilbehør til Link-skinnesystem nedenfor.
Mål: Bredde: 3,5 cm
Høyde: 1,8 cm
Lengde: Velg mellom 100 cm eller 200 cm

Lengden av endetilkobling kommer i tillegg med 6,5 cm
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.