Meny
Meny

LFA taklampe, diameter 15 cm, dimbar LED 2700K 955lm, Hvit

15W
1393,-
Inkl mva.
LFA taklampe, diameter 15 cm, dimbar LED 2700K 955lm, Hvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E17 378611506
Produktbeskrivelse
LIGHT FROM ABOVE

Denne taklampen ble designet for å være spesiell. Det spesielle ligger i selve utformingen, hvor den har en tykk aluminiumskant som gir lampen et solid og konstant uttrykk, samtidig som lyskilden er trykket litt opp, som gir mindre blending. Utviklet for å være meget montasjevennlig. Man skrur enkelt av/på skjermen for hånd. Skjermen har to festeskruer, som entres inn på armaturen. Kun to skruer er nødvendig for å feste lampen til taket.

LFA er dimbar og leveres med frostet/melkehvit avdekning. Lampen har varmhvitt lys på 2700 Kelvin og er i hvitlakkert aluminium. LFA er en liten lampe som gir godt med lys og passer i de fleste rom.

Lampen har meget god fargegjengivelse!
Mål: Diameter: 15 cm
Høyde: 5,8 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 90
Lysstyrke: 955 Lumen (reell)
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Ja
Lysspredning: 120°
Materiale: Lakkert aluminium / polykarbonat
Tilleggsinformasjon
Produsent
NorDesign

NorDesign AS er en midtnorsk belysningsleverandør som siden 1985 har levert belysning til prosjekter, hus og hytter. Vårt primære marked er Norge, men vi eksporterer også til de andre Skandinaviske landene. Vi utvikler stadig nye produkter, og har i de siste årene blitt en av de største leverandørene av LED belysning. Vi har et godt team av medarbeidere som kan bidra med rådgivning og planlegging av moderne belysningsanlegg.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: