Meny
Meny

LD240 pendel, valgfri dekorring, 3 meter ledning

75W
1950,-
Inkl mva.
LD240 pendel, valgfri dekorring, 3 meter ledning is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 7 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 LD240301
Produktbeskrivelse
Spisebordslampe hvitlakkert metall og kuppel i glass. Laget for blendingsfritt lys til spisebordet.

Det medfølger fargeringer i lilla, grå og blå som du kan benytte dersom du vil sette litt farge på lampen. Uten bruk av ringene er lampen hvit.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer. Lyskilde medfølger ikke.
Mål: Diameter: 40 cm
Høyde skjerm: 23 cm
Lengde på ledning (max): 300 cm
Diameter takfeste: 8,5 cm
Høyde takfeste: 2,5 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall / Glass
Tilleggsinformasjon
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.