Meny
Meny

Laser AP9 vegglampe, dimbar 17W LED

17W
Pris fra: 2729,-
Inkl mva.
Laser AP9 vegglampe, dimbar 17W LED is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BronseBronse
HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 036025-H
Produktbeskrivelse
Kubeformet vegglampe med lysretning opp og ned. De rette linjene i lampedesignet hentes igjen i det skarpe skillet mellom lys og mørke som skapes på veggen når lampen er tent.

Lampen leveres med integrert LED-lyskilde på 17W. Denne kan ikke skiftes ut. Lampen er dimbar med faseavsnittsdimmer.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Bredde: 10 cm
Høyde: 10 cm
Dybde: 10 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Lysstyrke: 1590 Lumen
Kan dimmes? Ja
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: