Meny
Meny

Largo Trio vegglampe, fast montering

25W
X3
598,-
Inkl mva.
Largo Trio vegglampe, fast montering is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 47070001-H
Vi har flere modeller i Largo-serien. Her finner du Largo fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Largo Trio vegglampe er for fast montering, leveres uten bryter og ledning. Lampen er en moderne flott vegglampe og er en del av en lampeserie fra Nordlux som skiller seg ut fra mengden.

Largo er en lampe i metall fra Norlux med koselig lys for alle kroker i ditt hjem.

Lyspærer medfølger ikke.
Ledning Uten ledning, mulighet for utenpåliggende ledning
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Bredde: 55 cm
Fremspring: 26 cm
Diameter skjerm: 12 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.