Meny
Meny

Largeville By, Hvit

1318,-
Inkl mva.
Largeville By, Hvit is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 Oktober 2020. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 680-85
Produktbeskrivelse
Stor hvit by med kirke, hus og fine detaljer. Byen har flere lyspunkter som skaper en herlig julestemning både slukket og påtent. Byen har en snømann figur som roterer.

Batterier medfølger.
Betjening Med bryter
Mål: Bredde: 45 cm
Høyde: 21 cm
Dybde: 23 cm
Lengde ledning: 180 cm
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.