Meny
Meny

Lancelot 418 taklampe, IP44, diameter 36 cm

60W
6600,-
Inkl mva.
Lancelot 418 taklampe, IP44, diameter 36 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 103615501
Vi har flere modeller i Lancelot-serien. Her finner du Lancelot fra Krebs
Produktbeskrivelse
Lancelot-serien er basert på krystallkronene på Drottningholm slott i Sverige, og de detaljerte utskjæringene i lampen er en gjenganger i hele serien.

Fordelen med denne prismelampen er at den er godkjent for våtrom, og gir deg muligheten til å skape gjennomførte, klassiske designløsninger, også på badet. Lampen kan også bli et fint tilskudd i mer moderne rom, som vist på bildene. Prismelenkene består av både åttekantede prismer, eller myntprismer, og trapesformede, krysslipte prismer, eller schiefsteinprismer.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysrefleksjonsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i forniklet messing. Lyspærer medfølger ikke.
Autorisert installatør

Montering i våtrom skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Bredde: 36 cm
Høyde: 22 cm
Vekt: 4 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs