Meny
Meny

Lancelot 416b taklampe, diameter 36 cm

40W
X3
7200,-
Inkl mva.
Lancelot 416b taklampe, diameter 36 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 103620301
Vi har flere modeller i Lancelot-serien. Her finner du Lancelot fra Krebs
Produktbeskrivelse
Lancelot-serien er basert på krystallkronene på Drottningholm slott i Sverige, og de detaljerte utskjæringene i lampen er en gjenganger i hele serien.

Prismelamper som sitter helt opp mot taket er ideelle i rom hvor man ønsker det storslåtte inntrykket som en lysekrone gir, men ikke har takhøyden til det. Denne lampen er full av remser med åttekantede prismer, eller myntprismer, som bryter lyset. Denne lysbrytningen skaper flotte refleksjoner rundt omkring i rommet.

Hvert prisme på denne krystallkronen er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysrefleksjonsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i ibenholtoksidert messing. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Bredde: 36 cm
Høyde: 20 cm
Vekt: 4 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs