Meny
Meny

Lancelot 216 taklampe, diameter 36 cm

40W
X3
8995,-
Inkl mva.
Lancelot 216 taklampe, diameter 36 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 303605301
Vi har flere modeller i Lancelot-serien. Her finner du Lancelot fra Krebs
Produktbeskrivelse
Lancelot-serien er basert på krystallkronene på Drottningholm slott i Sverige, og de detaljerte utskjæringene i lampen er en gjenganger i hele serien.

Lampen er i senklassisistisk stil og har det storslåtte uttrykket som man forventer av en krystallkrone, men sitter helt opp mot taket, altså uten kjetting. Dette gjør lampen perfekt i rom der du er ute etter det lille ekstra som en krystallkrone gir, men fremdeles vil ha muligheten til å gå under den.

Hvert prisme på denne krystallkronen er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Lampen er utført i ibenholtoksidert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 36 cm
Høyde: 53 cm
Vekt: 5 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs