Meny
Meny

Wave LED kubbelys, høyde 6 cm, med timer, Hvit voks, 2-pk

81,-
Inkl mva.
Wave LED kubbelys, høyde 6 cm, med timer, Hvit voks, 2-pk is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 19 April 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 066-27
Produktbeskrivelse
Stilren pakke med 2 batteridrevne LED kubbelys i hvit voks med buet kant, for innendørs bruk. Perfekt for å lyse opp hjemmet og skape en koselig stemning. Hvert lys benytter 1. stk CR2032-batteri (klokkebatteri). Batterier medfølger. Timeren gjør det enkelt å bestemme når lyset skal stå på.

Diameter: 5 cm Høyde: 6 cm.
Mål: Høyde: 6 cm
Diameter: 5 cm
Variant Kubbelys
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.