Meny
Meny

Advent LED kubbelys, høyde 10 cm, med fjernkontroll, pakke med 4, Rød voks

320,-
Inkl mva.
Advent LED kubbelys, høyde 10 cm, med fjernkontroll, pakke med 4, Rød voks is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 067-12
Produktbeskrivelse
Pakke med 4 stk LED kubbelys i rød voks. Hvert lys benytter 3 stk CR2032-batterier som er inkludert og gir en brennetid på ca 150 timer.

Lysene styres av fjernkontroll, som styrer hvert lys for seg selv. Fjernkontrollen benytter 1 stk CR2032-batteri. Batteri til fjernkontrollen medfølger.
Mål: Høyde: 10 cm
Diameter: 6 cm
Variant Kubbelys
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.