Meny
Meny

Kronelys Antikk vokslys 2-pk, Rød

X2
140,-
Inkl mva.
Kronelys Antikk vokslys 2-pk, Rød is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 066-62
Produktbeskrivelse
Fantastisk fine kronelys i rødt. Lysene er batteridrevne og 25 cm høye. De er perfekte å ha på kjøkkenbordet eller i entreen for en hjemmekoselig og varm følelse. Lysene kommer parvis og har en push on/off funksjon. Lysene bruker 2 AAA batterier hver for en brennetid på ca 400 timer. Batterier (AAA) medfølger ikke.
Mål: Høyde: 25 cm
Diameter: 2,3 cm
Kan dimmes? Nei
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.