Meny
Meny

Kreon pendel, sett med to stk lamper

40W
X2
478,-
Inkl mva.
Kreon pendel, sett med to stk lamper is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 8 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 18263001
Produktbeskrivelse
Enkelt glasspendelkit, gir en jevn og behagelig fordeling av lyset. Pendlerne er 13 cm høye og skjermdiametrene er 11,5 cm. Leveres inklusive lyskilder (G9 2x28W). Inklusive 2 meter ledning.

Pakke med to separate pendler med hver sin takkopp i børstet stål. Takkopp festes i takkrok og har også ledningsinngang fra siden.

Mål: Høyde: 13 cm
Diameter: 11,5 cm
Diameter takkopp: 9 cm
Høyde takkopp: 7 cm
Materiale: Metall/Glass
Tilleggsinformasjon
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: