Meny
Meny

Krans diameter 30 cm, Curly, LED (x80), Varmhvit

X80
396,-
Inkl mva.
Krans diameter 30 cm, Curly, LED (x80), Varmhvit is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 690-12
Produktbeskrivelse
Krans av ståltråd. Kransen har 80 integrerte LED-lys som ikke kan skiftes. Varmhvitt LED-lys. Ledningen er viklet rundt ståltråden på dekorativt vis.

Leveres komplett med 3,5 meter ledning og plugg-inn transformator.
Mål: Diameter: 30 cm
Dybde: 6 cm
Lengde ledning: 350 cm
Farge på lyset Varmhvit
Annet: For innendørs bruk
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.