Meny
Meny

Kingston takpendel, diameter 30 cm, 3 meter ledning, Sort (restlager)

60W
684,-
Inkl mva.
Kingston takpendel, diameter 30 cm, 3 meter ledning, Sort (restlager) is available for purchase in increments of 1

Levering: 1 stykk omgående

Varekode: E10 46543003
Produktbeskrivelse
Kingston er en fin takpendel i metall fra Nordlux i industriell stil. Lampen har E27 sokkel og en 3 meter lang strømledning.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Høyde: 25 cm
Diameter skjerm: 30 cm
Lengde ledning (max): 300 cm
Kan dimmes? Ja
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.