Meny
Meny

Kelly SO5 takpendel, diameter 60 cm

46W
X3
Pris fra: 12879,-
Inkl mva.
Kelly SO5 takpendel, diameter 60 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BronseBronse
HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 14101-H
Vi har flere modeller i Kelly-serien. Her finner du Kelly fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Laserskåret pendel i aluminium. Lyskildene er montert i toppen av skjermen, og er skjermet med avblendingsplate. En utrolig flott og dekorativ lampe. Perfekt over spisebordet eller som lysekrone i en hall.
Mål: Diameter 60 cm
Høyde skjerm: 36 cm
Lengde ledning 250 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.