Meny
Meny

Kelly SO3 Sphere takpendel, diameter 50 cm

46W
X3
17919,-
Inkl mva.
Kelly SO3 Sphere takpendel, diameter 50 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BronseBronse
HvitHvit

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 141004-C-H
Vi har flere modeller i Kelly-serien. Her finner du Kelly fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Kelly SO3, er en del av Kelly-serien som fort ble en suksess for Studio Italia Design. Med en enkel og tidløs design kombinerer lampene lys og skygge med en unik laserskåret form. Kelly er det ultimate i dekorativ design for tradisjonelle og utradisjonelle rom. Kelly byr på en kombinasjon av sfærer i forskjellige størrelser som passer inn i de fleste rom.

Lyspærer er ikke inkludert.
Mål: Diameter: 50 cm
Diameter takfeste: 17,5 cm
Lengde ledning (max): 250 cm
Høyde totalt (max): 300 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.