Meny
Meny

Kelly SO3 Sphere takpendel, diameter 50 cm

46W
X3
17919,-
Inkl mva.
Kelly SO3 Sphere takpendel, diameter 50 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BronseBronse
HvitHvit

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 141004-C-H
Vi har flere modeller i Kelly-serien. Her finner du Kelly fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Kelly SO3, er en del av Kelly-serien som fort ble en suksess for Studio Italia Design. Med en enkel og tidløs design kombinerer lampene lys og skygge med en unik laserskåret form. Kelly er det ultimate i dekorativ design for tradisjonelle og utradisjonelle rom. Kelly byr på en kombinasjon av sfærer i forskjellige størrelser som passer inn i de fleste rom.

Lyspærer er ikke inkludert.
Mål: Diameter: 50 cm
Diameter takfeste: 17,5 cm
Lengde ledning (max): 250 cm
Høyde totalt (max): 300 cm
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.