Meny
Meny

Kelly SO1 takpendel, diameter 50 cm

46W
X3
Pris fra: 5355,-
Inkl mva.
Kelly SO1 takpendel, diameter 50 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BronseBronse
HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 141009-H
Vi har flere modeller i Kelly-serien. Her finner du Kelly fra Lodes
Produktbeskrivelse
Laserskåret pendel i aluminium. Lyskildene er montert i toppen av skjermen, og er skjermet med avblendingsplate. En utrolig flott og dekorativ lampe. Perfekt over spisebordet eller som lysekrone i en hall.
Mål: Diameter 50 cm
Høyde skjerm: 30 cm
Lengde ledning: 250 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
Studio Italia Design

Lodes - Studio Italia Design i ny drakt

Lodes er en italiensk virksomhet som spesialiserer seg på designerlamper og -belysning. Lodes ble etablert i 1950 og har i mange tiår gått under navnet Studio Italia Design - et internasjonalt kjent og høyt verdsatt merke som står bak en mengde flotte lamper til moderne omgivelser. Du kjenner sikkert pendlene Random, Kelly, Nostalgia og Skyfall..

I sin lange levetid har det italienske designfirmaet stadig utviklet og tilpasset sin identitet til tidens trender - en utvikling som også har hatt innflytelse på virksomhetens navn og merke. Man har tidligere (med stor suksess) endret både navn og logo, og derfor er transformasjonen fra Studio Italia Design til Lodes et naturlig skritt på veien.

Da Lodes het Studio Italia Design, hadde virksomheten fokus på eksklusive lamper med stor funksjonalitet, stilren eleganse og et moderne uttrykk. Og slik er det fortsatt når du kjøper en Lodes-lampe.

Lodes er uten tvil blant de ypperste lysdesignerne i verden, så uansett om du er på jakt etter en Lodes-lampe eller en lampe fra Studio Italia Design, får du garantert flotte lamper til hjemmet. Hos Lodes har man nemlig fortsatt fokus på de dyder og verdier som gjorde Studio Italia Design til en internasjonal stjerne. Det er ’Made in Italy’ på sitt aller beste.

Lamper fra Lodes = moderne italiensk design

Har du hatt sans for lampene til Studio Italia Design, vil du få stor glede av de moderne lampene fra Lodes. De er nemlig skapt i deres ånd, med en eksklusiv stil som gjør at du og andre designelskere fortsatt kan nyte godt av flott italiensk design.

Lodes har mye å by på når det kommer til moderne belysning. Det gjelder bl.a. pendler, taklamper, vegglamper og bordlamper. Derfor fører vi et stort utvalg av deres stilfulle lamper i vårt sortiment, der du naturligvis også har mulighet for å kjøpe lamper fra andre kjente lampemerker.