Meny
Meny

Kelly SO1 takpendel, diameter 50 cm

46W
X3
8399,-
Inkl mva.
Kelly SO1 takpendel, diameter 50 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BronseBronse
HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 141009-H
Vi har flere modeller i Kelly-serien. Her finner du Kelly fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Laserskåret pendel i aluminium. Lyskildene er montert i toppen av skjermen, og er skjermet med avblendingsplate. En utrolig flott og dekorativ lampe. Perfekt over spisebordet eller som lysekrone i en hall.
Mål: Diameter 50 cm
Høyde skjerm: 30 cm
Lengde ledning: 250 cm
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.