Meny
Meny

Kelly takpendel, dimbar 9W LED, diameter 18 cm

9W
5599,-
Inkl mva.
Kelly takpendel, dimbar 9W LED, diameter 18 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BronseBronse
Matt hvitMatt hvit
Matt sortMatt sort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 147013-H
Vi har flere modeller i Kelly-serien. Her finner du Kelly fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Kelly cluster fungerer fint som en enkel pendel, men enda bedre som klyngependel. Lampen leveres med integrert LED med all elektronikk inne i lampen, slik at den enkelt kan kobles til 230V. Lampehuset er i metall og den indre skjermen i glass, for bedre fordeling av lyset.

Takfeste medfølger ikke, men finnes under tilbehør nedenfor.

Kelly-pendlene har raskt blitt en suksess for Studio Italia Design. Med en enkel og tidløs design kombinerer lampene lys og skygge med en unik laserskåret form. Kelly er det ultimate i dekorativ design for tradisjonelle og utradisjonelle rom. Kelly byr på en kombinasjon av sfærer i forskjellige størrelser som passer inn i de fleste rom
Mål: Diameter: 18 cm
Lengde ledning (maks): 300 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 900 Lumen
Kan dimmes? Ja
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.

Designer

Andrea Tosetto