Meny
Meny

Karma takpendel, diameter 20 cm, Frostet glass

12W
1150,-
Inkl mva.
Karma takpendel, diameter 20 cm, Frostet glass is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 7 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 78343012
Vi har flere modeller i Karma-serien. Her finner du Karma fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Tidløs og elegant pendellampe fra Nordlux. Leveres i frostet glass. Lyset er nedadrettet, mens et mykt, diffusert lys skinner gjennom skjermen. Detalj i oljet valnøtt.

Leveres med 3 meter hvit, stofftrukket ledning. Lyspære medfølger ikke. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: Høyde: 32 cm
Diameter: 20 cm
Lengde på ledning: 300 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Seidenfaden Design