Meny
Meny

Karma takpendel, diameter 14 cm, Frostet glass

8W
798,-
Inkl mva.
Karma takpendel, diameter 14 cm, Frostet glass is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 78333012
Vi har flere modeller i Karma-serien. Her finner du Karma fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Liten, tidløs og elegant pendel i frostet glass. Lampen har detaljer i oljet valnøtt. Lyset er nedadrettet, mens et mykt, diffusert lys skinner gjennom skjermen.

Leveres med 3 meter hvit, stofftrukket ledning. Lyspære medfølger ikke. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.

Mål: Høyde: 21,5 cm
Diameter: 14 cm
Lengde på ledning: 300 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Seidenfaden Design