Meny
Meny

Juletrebelysning 25 lys med sløyfeledning, Hvit plast

2.4W
X25
426,-
Inkl mva.
Juletrebelysning 25 lys med sløyfeledning, Hvit plast is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 404-55
Produktbeskrivelse
Tradisjonell innendørs juletrebelysning med 25 lys. Lampene benytter 2,4W lyspærer med E10-sokkel. Ledningen har start- og sluttpunkt i støpselet, og går i sløyfe gjennom alle lampene.

Lyspærer medfølger.
Mål: Høyde: 11 cm
Lengde: 1200 cm
Avstand mellom lyspunktene: 50 cm
Lengde fra stikk til første lampe: 150 cm
Annet: Kun for innendørs bruk
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.