Meny
Meny

Juletrefot diameter 9 cm, Sort, for utendørs bruk med jordspyd

380,-
Inkl mva.
Juletrefot diameter 9 cm, Sort, for utendørs bruk med jordspyd is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2018. Leveringstid inn til oss er inntil 8 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 80-61
Produktbeskrivelse
Enkel juletrefot for utendørs bruk. Foten har jordspyd, som sikrer at den står stødig. Foten passer til trær med stamme med diameter opp til 8 cm.

Passer til både kunstige og ekte trær.
Mål: Høyde (kun fot): 14,5 cm
Diameter: 33,5 cm
Lengde jordspyd: 36 cm
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.