Meny
Meny

Juletrebelysning trådløs 10 lys, for batteri, med timer og fjernkontroll

X10
442,-
Inkl mva.
Juletrebelysning trådløs 10 lys, for batteri, med timer og fjernkontroll is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 12 Juli 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 003-41
Produktbeskrivelse
Juletrebelysning med 10 lys trådløse lys, for AAA-batteri, med timer og fjernkontroll. Lysene er til bruk innendørs og den innebygde timeren gjør det lett å stille inn når lysene skal lyse. Levetid for batteriene er ca 90 timer.

Batteri til fjernkontroll medfølger.

Timer med 6 timer på og 18 av, gjentagende.
Mål: Høyde: 10 cm
Diameter: 1,5 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.