Meny
Meny

Juletre 150 cm, Ottawa, Formbart, med LED (x110), Grønn med varmhvite lys

X110
1297,-
Inkl mva.
Juletre 150 cm, Ottawa, Formbart, med LED (x110), Grønn med varmhvite lys is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 609-03
Produktbeskrivelse
Kunstig juletre i grønn plast med 110 fastmonterte varmhvite LED-lys. Treet har avrundede tupper, og grenene sitter tett, slik at treet virker fyldig og jevnt. I tillegg er treet lavt og smalt, ideelt for steder der man ønsker seg et juletre, men ikke har plass til et i full størrelse.

Treet leveres med alle grenene bøyd opp mot stammen, og formes etter ønske når det monteres.

Leveres komplett med 5 meter ledning og 24V DC plug-in transformator.
Variant Gran
Konstruksjon Formbar
Mål: Høyde: 150 cm
Diameter: 80 cm
Lengde ledning: 500 cm
Annet: Kan benyttes utendørs
Tilleggsinformasjon
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.