Meny
Meny

Juletre 225 cm, Ontario, Hengslet, med LED (x620), Hvit med varmhvite lys

X620
3425,-
Inkl mva.
Juletre 225 cm, Ontario, Hengslet, med LED (x620), Hvit med varmhvite lys is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2018. Leveringstid inn til oss er inntil 8 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 608-42
Produktbeskrivelse
Kunstig juletre i hvit plast. Treet er lyssatt med 620 varmhvite LED-lys. Alle grenene sitter på hengsler, og faller på plass når treet monteres. Treet er 225 cm høyt, og vil utnytte normal takhøyde på 240 cm maksimalt.

Leveres komplett med 24VDC plug-in transformator og 5 meter ledning.
Variant Gran
Konstruksjon Hengslet
Mål: Høyde: 225 cm
Diameter: 140 cm
Lengde ledning: 500 cm
Annet: Kan benyttes utendørs
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.