Meny
Meny

Juletre 360 cm, Calgary, Løse grener, Grønn

11661,-
Inkl mva.
Juletre 360 cm, Calgary, Løse grener, Grønn is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 15 November 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 608-33
Vi har flere modeller i Calgary-serien. Her finner du Calgary fra Star Trading
Produktbeskrivelse
Kunstig juletre i grønn plast. Treet er ekstra høyt, og passer i rom med veldig stor takhøyde, helst 4 meter eller høyere, eller utendørs. Leveres med løse grener som monteres enkeltvis når treet settes opp. Dette sikrer et jevnt og fyldig tre.

Treet leveres uten lys.
Variant Gran
Konstruksjon Løse grener
Mål: Høyde: 360 cm
Diameter: 200 cm
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.