Meny
Meny

Juletre 210 cm, Calgary, Hengslet, med LED (x450), Grønn med varmhvite lys

X450
4851,-
Inkl mva.
Juletre 210 cm, Calgary, Hengslet, med LED (x450), Grønn med varmhvite lys is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 30 September 2020. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 608-30
Vi har flere modeller i Calgary-serien. Her finner du Calgary fra Star Trading
Produktbeskrivelse
Hengslet juletre med en høyde på 210 cm. Treet passer i rom med normal takhøyde. Leveres med varmhvite LED-lys (x450). Alle grenene sitter på hengsler, slik at de faller på plass når treet settes opp.

Leveres komplett med 5 meter ledning og 24V DC plug-in transformator.
Variant Gran
Konstruksjon Hengslet
Mål: Høyde: 210 cm
Diameter: 140 cm
Lengde ledning: 500 cm
Annet: Kan benyttes utendørs
Tilleggsinformasjon
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.