Meny
Meny

Festlenke Jolly Light slynge trådball LED (x10), lengde 135 cm, Sorte og grå

0.3W
X10
175,-
Inkl mva.
Festlenke Jolly Light slynge trådball LED (x10), lengde 135 cm, Sorte og grå is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E62 457-14-1
Vi har flere modeller i Jolly-serien. Her finner du Jolly fra Star Trading
Produktbeskrivelse
Jolly er en serie meget fine og anvendelige lysslynger fra Star Trading. Slyngen har 10 lysballer som ser ut som små garnnøster og gir deg et vakkert lys med et flott skyggespill. Slyngene fås i mange farger som du gjerne må kombinere med hverandre og finnes også i en batteridrevet variant. Denne slyngen har sorte og grå farger.

Slyngen har en lengde på 135 cm og 15 cm mellom hver lyskilde. Strømkabelen er 3 meter lang med trafo. Slyngen har 10 stk integrerte LED lyskilder med effekt på 0,3W.

For innendørs bruk.
Mål: Lengde: 135 cm
Avstand mellom lyspunkter: 15 cm
Diameter: 6 cm
Lengde tilkoblingskabel: 300 cm
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.