Meny
Meny

Jacob 473 taklampe, IP44, diameter 36 cm

60W
5995,-
Inkl mva.
Jacob 473 taklampe, IP44, diameter 36 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 103630201
Produktbeskrivelse
Elegant taklampe fra svenske Krebs. Lampen har et vakkert, klassisk design med vakre, detaljerte utskjæringer på kronringen. Lampen er designet spesielt med tanke på bruk i våtrom, og lyspæren sitter innkapslet i en glasskuppel inne i lampen. Dette gir deg muligheten til å skape gjennomførte, klassiske interiørløsninger på badet, eller kombinere klassisk lampedesign med et mer moderne baderomsinteriør.

Lampen er dekorert med kjeder av åttekantede prismer, som bryter lyset og kaster refleksjonene rundt i rommet.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i polert messing. Lyspære medfølger ikke.
Autorisert installatør

Montering i våtrom skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Bredde: 36 cm
Høyde: 21 cm
Vekt: 4 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs