Meny
Meny

Olenna vegglampe, diameter 25 cm, Matt gull/Messing

40W
1123,-
Inkl mva.
Olenna vegglampe, diameter 25 cm, Matt gull/Messing is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 05231/01/02
Vi har flere modeller i Olenna-serien. Her finner du Olenna fra Lucide
Produktbeskrivelse
Olenna vegglampe i retro stil. Lampen er i metall med sokkel i satinert gullfarge og lampeskjerm i antikk messingfarge. Sort tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne en E27 toppforspeilet lyspære for optimal effekt.

Leveres med ledning og stikk. Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.
Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med bryter
Mål: Diameter: 25 cm
Fremspring (uten pære): 9 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 0,71 Kilo
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.