Meny
Meny

Fold vegglampe, 2x5W LED, valgfrie lysåpninger

X2
Pris fra: 869,-
Inkl mva.
Fold vegglampe, 2x5W LED, valgfrie lysåpninger is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GalvanisertGalvanisert
HvitHvit
KobberKobber
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 45401001-H
Produktbeskrivelse
Fold er en spennende vegglampe som gir store muligheter til å skape den stemningen man selv ønsker. Lampen leveres med fire ulike filtre for å styre lysbildet på veggen. Lampen er med integrert LED. Velg mellom flere ulike fargevarianter.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Høyde: 21 cm
Bredde: 15,2 cm
Fremspring: 5,2 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 2x135 Lumen
Forventet levetid: 25 000 timer     Mer informasjon >>
Lysspredning: 120°
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Designer

Bønnelycke mdd

Bønnelycke mdd Bønnelycke er drevet av en uovertruffen trang og et ønske om å jobbe konstruktivt og innovativt. Bønnelycke startet sin karriere med design av lamper, møbler og innredning i 1988. Han oppnådde raskt status som en ukonvensjonell arkitekt med humor og fantasi. «Det kunne være morsomt» og «naturligvis kan det la seg gjøre» er uttrykk som blir flittig brukt i hans virksomhet. Bønnelycke MDD er et tverrfaglig designfirma med både nasjonal og internasjonal erfaring. Vi er perfeksjonister med profesjonell nysgjerrighet. Vi tilbyr et bredt spekter av designdisipliner, alt fra arkitektur og innredning, møbel- og produktdesign til kommunikasjonsoppgaver, grafisk design og nettdesign.

Se lamper designet av Bønnelycke mdd