Meny
Meny

Eryn vegglampe for fast montering, Krom/Gull

42W
1159,-
Inkl mva.
Eryn vegglampe for fast montering, Krom/Gull is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 70284/01/11
Vi har flere modeller i Eryn-serien. Her finner du Eryn fra Lucide
Produktbeskrivelse
Eryn vegglampe er en lampe med hint av Rock 'n Roll. Designet for å minne om en 50-talls mikrofon, med base i krom og lampeskjerm i glass. Lampeskjermens utside er også farget i krom med riller som slipper ut lys. Innsiden er farget i gull, noe som bidrar til den varme belysningen fra lampen. Brorparten av lyset kommer ut i lampens underside.

Kan kobles til ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke. Merk at lampen kun er for fast montering.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Høyde: 13 cm
Bredde: 12 cm
Fremspring: 14 cm
Vekt: 0,3 kilo
Materiale: Metall / Glass
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.