Meny
Meny

Jaden 3 pendelskinne, bredde 96 cm, Hvit

60W
X3
4692,-
Inkl mva.
Jaden 3 pendelskinne, bredde 96 cm, Hvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 12 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 70481/03/31
Vi har flere modeller i Jaden-serien. Her finner du Jaden fra Lucide
Produktbeskrivelse
Jaden 3 pendelskinne er en lampe i hvitlakkert metall og med sort tekstiltrukket ledning. Lampeskjermene er tredelt hvor den innvendige sylinderen er i opalt glass. De to utenpåliggende kappene er i metall.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 96 cm
Diameter skjerm: 24 cm
Lengde fra tak (max): 151 cm
Vekt: 5,2 kilo
Materiale: Metall / Glass / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.