Meny
Meny

Fix Multiple 3 pendelskinne, bredde 75 cm, Sort

5W
X3
568,-
Inkl mva.
Fix Multiple 3 pendelskinne, bredde 75 cm, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 12 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 08408/03/30
Vi har flere modeller i Fix-serien. Her finner du Fix fra Lucide
Produktbeskrivelse
Fix Multiple 3 pendelsinne er en enkel og elegant takpendel med tre lyskilder. Ved bruk av dimmer og dekorative pærer oppnås den rette stemningen, og blir et fint blikkfang i rommet.

Kan kobles til dimmer. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 75 x 8 cm
Lengde fra tak (max): 112,5 cm
Vekt: 1 kilo
Materiale: Metall / Silikon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.