Meny
Meny

Avra sokkelpendel

60W
173,-
Inkl mva.
Avra sokkelpendel is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

KobberKobber
KromKrom
MessingMessing
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 84800003-H
Produktbeskrivelse
Avra er en sokkelpendel som passer utrolig godt sammen med dekorative pærer. Sort stoffledning gir lampen et mer eksklusivt uttrykk. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer, dersom dimbar pære benyttes.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Høyde: 7,5 cm
Diameter: 5,1 cm
Lengde ledning (max): 200 cm
Materiale: Metall/Plast
Annet: Sort stoffledning
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.